Thursday, October 19, 2006

Bodø HC fest(ival) 2006

Så går det mot høst og som alltid er det lys i høstmørket. Bodø HC Festival skal i år gå av stabelen 15-19 nov. Noen bookinger er klare men allerede nå er lokale storheter som Manna, Magnus Eliassen og ikke minst Beyond the Fences som slipper sin debut vinyl utgivelse (de har ute en CD-R demo fra før).

Som alltid er alle arrangementer 100% gratis. 1 november skal programmet i sin helhet legges ut men jeg foreslår at du allerede nå setter av disse dagene. Av utenbys navn er Desperado, Rockettothesky og Quiritatio klare, noe som burde få enhver musikkelsker til å forstå hvor turen går midt i nov.


Dniepr truppen på Gimle, Bodø 13/4-82 på en kjeller rock.(Foto; Jan Martin Jensen)

For oss som er litt opp i årene kommer selveste Karlsøy prestegaard å spiller. Det blir deres andre konsert i Bodø igjennom bandets historie. De lover nytt album og nye låter, men noen gamle klassikere bør det vel være lov å håpe på. På samme festival skal også Tungtvann opptre. For oss som i tillegg til å være litt opp i årene, også har en smule hukommelse igjen, blir det gromt å få oppleve selveste Dniepr truppen. Et av mange band Petter Pogo hadde etter Hjertesvikt A/S perioden og før han ble popper i Ny gate.

Av Tore Stemland.

1 comment:

Ingrid L said...

2006, kanskje?

:D