Tuesday, May 10, 2005

Nytt fra Spectacle

Spectacle sitt nye album "I, Fail" som kommer til høsten er ferdig mastret. Som en smakebit har en låt blitt lagt ut som MP3 her;http://www.hardcoreklubb.com/mp3/Snut.mp3. Hvis ryktene taler sant blir den utgitt som enkel CD og som dobbel LP!!! I mellomtiden bør deres "Rope Or Guillotine" på vinyl være klar i løpet av våren/sommer 05. Spectacle har blitt viet stor oppmerksomhet i siste utgave av HeartattaCk (# 45).

Aller siste nytt er at de stiller opp på en maratonkonsert på Sinus 27 mai 2005 som X-rockeklubb arrangerer. Her vil fraværet av fast trommeslager Kjetil (på feire) bli fylt av Jørgen (som spiller gitar til vanlig). Oppsettet på konserten blir slik; Andreas - vokal Martin - bass Torbjørn - gitar Jørgen - trommer. Rosinen i pølsen er at de muligens spille to låter som er laget etter at Endre og Kjetil dro på ferie.

Angående konserter så er Spectacle sin kommende Europa turne imponerende. To måneder på veien uten en hviledag fra og med 17 august i Umeå, Sverige til og med 11 oktober i Bodø. Hvis ikke det er hardt arbeid så vet ikke jeg. Hele turne listen finner du her.

Av; Tore Stemland med stor takk til Fredrik Bakkemo.

No comments: