Wednesday, August 30, 2006

Norsk pønk som MP3

7inchpunk finner man en del godsaker for de som ønsker å laste ned Norsk pønk. Her kan man finne ting som Wannskrækk sin 7", Betong hysteria sin EP, Young Lords sin "Oh So SLow" (Jadda Young Lords var ikke pønk og alt det der, jeg vet det.), Akutt innleggelse sin "Echos from the asylum" og en rekke X-port utgivelser (se X-port artikkelen for direktelinker).

En annen kilde til diverse MP3er er Snack Ohm Tapes sine websider. De anbefales virkelig. God lay out, lett å finne fram på og har info om både egne og andres utgivelser.

Soulfire demo kan lastes ned her (scroll litt ned på siden).

Venke fuzz MP3er finner du deres web.

skinhead.no finner man en rekke MP3 filer. Alt fra The Whalers til Haggis (og nei jeg står ikke inne for alt som man kan laste ned her.)

Mensen er også et sjarmerende band med pønk tendenser. Ute MP3 her.

Hærverk sin "Loven slår" finner man her på svenske Killed By Death Records meget gode blogg.

Hvis man bruker litt tid på Urørt og Uhørt er det mye bra norsk pønk å finne. En annen plass å lete er så absolutt på MySpace i tillegg til hundrevis av sider med nedlastinger. Tar gjerne imot tips om bra norsk pønk til gratis nedlasting.

Av Tore Stemland

Bleeding Fetus Organs film

Lykkelig er den som har fått lastet ned Bleeding Fetus Organs film "Live på Sinus". Dette er høyst sannsynlig et bootleg opptak og ting på Sendspace ligger ikke der lenge så fort dere å last ned filmen her.

Karlsøy prestegaard

Nå ligger det ute zip mappe med MP3 filer av alle låtene på Karlsøy prestegaards legendariske LP. I tillegg er det lagt ved deres to 7"ere og en uutgitt låt (Regaen-Bush) i live versjon. Hele hærligheten finner du her.