Monday, December 13, 2004

Spectacle konserter i julen.

The Spectacle planlegger å spille julen ut på Rognan i år i lag med de lokale heltene Dominic. Det organiseres nå overnatting og transport til konsertene fra Bodø på det nystartete Bodø HC forumet som du finner her. Konsertene blir høyst sannsynlig 3 og 4 juledag. For mer info følg med på forumet eller på bandenes respektive websider.

Av Tore Stemland

Bodø HC forum

Bodø Hardcore Klubb har startet forum for alle som vil vite eller vil mene noe om pønken i Bodø på ett eller annet vis. Klikk deg inn og registrer deg her. Jo flere som deltar jo bedre. Gratis PR for bandet ditt, fanzinen etc. Det blir ikke bedre enn det man gjør det til selv.

Andre norske (mer eller mindre) pønka forumer; #1 #2 #3 #4 #5 #6

Av Tore Stemland

Sunday, December 12, 2004

Spectacle og Bleeding Fetus Organs i studio !!

Både The Spectacle og Bleeding Fetus Organs går i studio i løpet av vinter/våren 2005 for å spille inn utgivelser for Smart Patrol Records. I mellomtiden kan vi vente med lengsel på vinyl utgaven av debut albumet til The Spectacle og den kommende Bleeding Fetus Organs 3" cd epen.

Av Tore Stemland

Wednesday, December 08, 2004

Jimbo Jones

Nesten Bodø bandet fra Trondheim, Jimbo Jones, bebuder at de vil album debutere i januar 2005. Etter den 2 spors cd singelen (begge låtene som MP3 her) som kom på vårparten i år og ikke minst den forrykende konserten (se anmeldelse her) på Bodø Hard Core Festivalen nylig, er forventningene skrudd til den akk så klisjeaktige betegnelsen; bristepunktet. For de som ikke klarer å vente (Hvem klarer vel det ????) så har de lagt ut en smakebit i MP3 format her. Vi lover å komme tilbake til albummet når det foreligger.

Av Tore Stemland

Tuesday, December 07, 2004

Spectacle mot bøteterror

The Spectacle stiller på Gimle 11 desember 2004 for å prøve å spille inn litt av beløpet på en bot en av deltagerne i en demonstrasjon i Glasshuset fikk nylig. For mer info sjekk denne linken. Konserten arrangeres av X rockeklubb.

Av Tore Stemland

Saturday, December 04, 2004

Bleeding Fetus Organs

Det betydningsfulle og revolusjonerende grindcore and beyond duoen Bleeding Fetus Organs har nå fått ny offisiell web side som du finner her; www.bleedingfetusorgans.com/

Av Tore Stemland