Monday, November 26, 2007

piss, pain and punk party! part.1

Hit Me Records informerer;

CRIME CLUB Småkriminelle rockere som forsetter sin lange kriminelle løpebane i rockens tegn. STINKY FINGERS Skranglete pønk duo på gitar & trommer, som ved forrige konsert klarte kunststykket å bli kastet av scenen. Vill det skje igjen? THE STOOKERS Debut konsert med band som covrer det beste fra 70-tallet. Men det er ikke noen ferskinger det er snakk om, medlemmene har lang fartstid i band som; Slips, Tvang, Kaos, Fuck Ups, The Åsmunds, Sideburn Satan, Trombones,Oi! Division, Ratcats.

IF U WANT PUNK-ROCK? Ta en tur på SKURET i Chr.Kroghsgt.2, den 6.desember.

Tuesday, November 20, 2007

Trygve Mathiesen har begynt med ny bok

Ikke før Trygve Mathiesen har fått gitt ut praktverket om Norsk pønk, så har han startet på ett nytt prosjekt. Denne gangen tar han utgangspunkt i Sex Pistols to konserter i Norge og vil se nærmere på disses innvirkning på musikken (ikke minst) men også på kulturelle forandringer disse konsertene medførte.

Et lengre intervju om saken finner du på Ballade.

Av Tore Stemland

Wednesday, November 14, 2007

HumdinGer med 10" picture disc album


Torsdag 22/11-07 på Bodø HardCore Festival er første salgsdag på HumdinGers nye album "What You Hear Is What You Get". Det kommer som en 10" picture disc og inkluderer en CD med musikken for alle som ikke vil/har mulighet til å avspille vinyl. Dette er forøvrig Norges første 10" picture disc album, noe som burde skjerpe kjøpelysten. Utgiver er Bodø selskapet Go To Gate Records og prisen er 100,- for 10" abumet (inkl CD)

Platen ble spilt inn live i studio tidligere i år og viser ett band som er samspilt og tøfft til tusen, i følge presseskrivet. HumdinGer har de seneste årene bestått av; Steven Balmbra (vokal) Tommen Hveding (gitar) Johnny Larssen (bass) og Lars Nicolaysen (trommer). De samme medvirket på bandets live DVD som kom i 2006. Med ett annet oppsett ga de ut et album i 2000.

Linker av interesse; #1 #2 #3 #4 #5 #6

Av Tore Stemland

Monday, November 12, 2007

Bodø HardCore Festival dokumentarfilm premiere


I følge Bodø HardCore forumet skal det bli premiere på BODØ HARDCORE FESTIVAL-dokumentaren i SAL 2 på Fram Kino Torsdag 22.11 klokka 17:30. Det er selvfølgelig åpent for alle og gratis. Filmen vil forhåpentligvis også være å få kjøpt på DVD innen den tid. Visningen er en del av programmet under Bodø HardCore Festival #10.

Friday, November 02, 2007

Hurra for Norge Vol. 2 release party i Oslo 19 desember


Hurra for Norge vol 2 retrospektiv norsk pønk samler kommer på Svindel Records den 19 desember 2007.

Det feires med release party på Club Maiden, Øvre Vollgate 13, Oslo med fire band, som er;
DATAKLUSS (HAUGESUND)
SLIPS (JESSHEIM)
KONGELIGE RÆVER (HALDEN)
PINK DIRT (OSLO/BÆRUM)
+ + + Pønk-Rock DJ.
Filmpremiere; Data Kluss på Dansk TV i 1982.
Aggresso! Punk-Rock Radio.
Salg av cd og vinyl.

Kort sagt en helaften for gammelpønkens venner. Har du ikke mulighet til å være der bør du iallefall gå til annskaffelse av platen. Masse uutgitt årgangspønk.

Av Tore Stemland