Monday, September 27, 2004

Drunk med ny CD den 11 oktober

Drunk gir ut nytt album den 11 oktober. For mer info sjekk denne linken her. Tittelen er "The Company Tie" og er gitt ut av Drunks nye plateselskap This Bastards Voice. Fortvil ikke den blir distrubiert av Bonnier Amigo så alle skikkelige platebuttiker i Norges land bør ha den, hvis ikke mas og fortell dem hvor de kan få tak i den. I mellomtiden jobber Radar Booking med å skaffe Drunk spillejobber.

Oppdatering. Les anmeldelse av The Company Tie her.

Av Tore Stemland

Bodø Hard Core Festival

Den sjette utgaven av Bodø Hard Core Festival vil finne sted i Bodø over fire dager fra og med 25 november 2004. Det loves heftig musikk, film, vegetarmat og andre kulturelle aktiviteter og innstalasjoner. For programmet sjekk det her; Sinus, Gimle og for Taket, samt matlagings kurset.

Ikke bare kommer det en rekke band fra Norges langstrakte rike til festivalen,men det kommer til å bli solgt to nye Bodø relaterte fanziner. De heter Liv & Død: Budstikke for Norsk distriktspunk og No Cage is Big Enough #1. Førstnevnte av Fredrik Bakkemo og den andre av Christin Malen. Bizzare enough så laget begge sine ziner i frivillig asyl i Oslo, men poengterer at dette er Bodø ziner.

I år som de fleste andre år så blir det mye mer enn musikk. Det ser nå ut som vegetarmatlagingskurset er fullt. La oss nå bare håpe på at det betyr at flere tar avstand fra kjøtt (ikke bandet) og lever mer i samsvar med naturen.

For konsert anmeldelser fra Bodø HardCore Festival #6 sjekk disse linkene; #1 #2 #3

Sjekk også disse linkene; #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8

Av Tore Stemland

Thursday, September 23, 2004

Noxagt USA turne.

NOXAGT US tour2004

THU 9/23 Philadelphia, PA First Unitarian Church w/ Do Make Say Think
FRI 9/24 New York, NY Tonic (10PM show)
SAT 9/25 Louisville, KY Swanson Reed Contemporary Gallery w/ Davis RedfordTrio
SUN 9/26 Chicago, IL Empty Bottle (WIRE Fest)
MON 9/27 Detroit, MI Detroit Art Space
TUE 9/28 Toronto, ON House Show - 7 Florence Street
WED 9/29 Montreal, QC Pop Montreal Festival - Cafe Chaos
THU 9/30 Allston, MA (Boston) Great Scott
FRI 10/1 Providence, RI AS220
SAT 10/2 Baltimore, MD Ottobar w/ Do Make Say Think
Sun 10/3 Brooklyn, NY Tommy's Tavern w/ Flying Luttenbachers

For de som lurer på hvordan dette høres ut kan jo sjekke ut konsert anmeldelse her.

Av Tore Stemland

Spectacle sin USA turne

Se denne linken; http://www.crimethinc.com/a/umlaut/tour.html for den oppdaterte listen over Spectacle sin USA turne. Den som er i nærheten når det skjer burde være der når det skjer. De som ikke kommer seg til The United States of Amnesia kan jo sjekke dem ut på Blitz den 9 oktober i år.

Av Tore Stemland

Saturday, September 11, 2004

Snow cats reunion

Snow cats skal ha reunion konsert på Sinus i Bodø 20 november 04. Bodøs mest framtredende pubpønk band skal nok engang få øllet til å flyte og musikken til å svinge. De vil for annledningen bestå av Bjørn Jervås (sang/gitar) Harald Olaussen (trommer) og Ørjan Tverbakk (bass).

Ventetiden kan brukes til å lese om noen av Jervås og Tverbakks tidligere meritter i band som Hjertesvikt A/S, Rognan håndballag og Terror for Jesus.

Av Tore Stemland

Krohn tilbake

Michael Krohn kjent og kjær fra Kjøtt, Raga rockers og solo prosjekter er tilbake med nytt band kalt Easy Riders og med nytt album nå i september. Her er noen anmeldelser og annet av interesse; #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8

av Tore Stemland

Norsk pønk på NRK TV

Utrolig men sant så sendte NRK TV i sin store satsing på Norsk rocks historie den 7 november et program om norsk pønk. Tittelen var GJØR DET SJØL. Her er kritikken fra det programmet.

Av Tore Stemland